Škola jedrenja
Škola jedrenja nastavak PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Sunday, 18 August 2013 20:17

Nastavak škole jedrenja koji se održava još sljedeća dva tjedna i to utorak srijedu i četvrtak biti će podijeljen u dvije grupe prema sljedećem rasporedu: 

Jutarnja grupa od 09:00 do 12:00:Jozef Gjokaj, Paola Tomrecaj, Stipe Marinović, Bartul Barišić, Noela Bojić, Laura Lučin i Tin Knežević.

Popodnevna grupa od 17:00 do 19:00: Gabrel Šimunović, Srećko Šimunović, Marko Hrabar, Nikola Stipčić, Ante Toni Zulim, Ivan Miše, Bartul Barišić, Lovre Alajbeg, Lovre Dražić, Marina Gašpić i Nora Paraman.

 Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije kontak broj trenera Šime Geića je: 095 574 3293 

 Isto tako ukoliko se još netko iz škole jedrenja odlučio za nastavak, treba se samo javiti treneru do utorka.

 

 

 
Škola jedrenja raspored PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 24 June 2013 16:55

Škola jedrenja završila je s upisima.

Prvi dan je sutra, utorak 25. lipnja, neovisno o tome što je praznik.

Imamo 54 polaznika raspoređena u četiri grupe prema sljedećem rasporedu:                              

 

Read more...
 
Ljetna škola jedrenja PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Sunday, 03 June 2012 23:34
Written by Administrator   
Monday, 27 May 2013 22:26
 
 

 

 

I ove godine JK "Trogir" organizira ljetnu školu jedrenja za djecu od 6 do 12 godina. Škola će trajati od 24. lipnja do 04. kolovoza 2013.

Upisi u školu jedrenja vršit će se u prostorijama JK "Trogir" (Aci Marina) od 17. - 19. lipnja 2013. od 09:00 do 12:00 h.

Voditelji škole: TUDOR BILIĆ, trener jedrenja i natjecatelj u olimpijskoj klasi Finn i DARIO PERAGA, magistar kineziologije

Sve dodatne informacije na: 095 910 9317 (Tudor) i 095 816 6880 (Dario) ili na mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Cijena škole jedrenja iznosi 500,00 kn.

Vjetrovi na Jadranu, strane svijeta, čvorovi (uzlovi), brzina vjetra, dijelovi broda.... samo su jedan mali dio koji će polaznici škole upoznati kroz igru, učenje i druženje.

Stoga drage mame, tate, bake, djedovi i ostala rodbino, dovedite svoju djecu, unuke i rođake da zajedno sa svojim vršnjacima savladaju vještinu koju nikad zaboraviti neće i upoznaju čari koje nosi jedrenje.

 

 
ZAVRŠENA ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU PDF Print E-mail
Monday, 17 August 2009 22:21

Večeras je održana svečana podjela diploma svim polaznicima škole jedrenja za djecu. Tridesetorici polaznica i polaznika škole diplome su  podjelili njihovi treneri: Vedran Rožić i Mario Škrlj.

Read more...
 
Škola jedrenja PDF Print E-mail
Written by Vedran Rožić-Administrator   
Saturday, 21 March 2009 14:21
J.K. Trogir organizira školu jedrenja za djecu osnovnoškolskog uzrasta svakog ljeta odmah po završetku 'prave' škole. Škola jedrenja traje u prosjeku 5 tjedana. Prvi tjedan se uglavnom na kopnu uči teoretsko znanje, nakon tog dijela prelazi se na praktično učenje jedrenja na starijim klupskim jedrilicama klase optimist. Škola se odvija u  najčešće 3 puta tjedno pa 2-3 sata Zbog većeg broja djece u jednom danu se odrade po tri turnusa. Specifičnost trogirske škole jedrenja je što treneru često asistiraju 'stariji optimisti', to jest ona djeca koja se već natječu na regatama. Ti stariji jedriličari na treninzima posebno jedre u svojim brodovima u kojima često imaju ukrcane neke od početnika. Drugi početnici samostalno voze 'svoje' optimiste. Nakon određenog vremena početnici mijenjaju svoja mjesta i trening se nastavlja. Na taj način djeca pored poduke trenera dobivaju i poduku od nešto starije djece. U isto vrijeme stariji se uče prenositi informacije sistematizirajući vlastito znanje. To učenje djece od djece pokazalo se uspješnim i čini trogirsku školu jedrenja specifičnom. Ukoliko vremenske prilike dozvole, škola jedrenja se završava dvodnevnim izletom u neku od uvala na otocima Drvenik ili Ploča (Drvenik Mali).
 


No images
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner