Četiri nova pehara u J.K. Trogir PDF Print E-mail
Written by Mejrema Reuter   
Monday, 30 April 2012 19:28

Na Velikoj nagradi Zagreba, jedriličarskom natjecanju koje se održalo 21. i 22. travnja u Zagrebu na jezeru Jarun, mladi jedriličari Jedriličarskog kluba Trogir i njihov trener Miroslav Rožić osvojili su četiri pehara.

U klasi Optimist Marin Radačić osvojio je treće mjesto. U toj klasi u konkurenciji je bilo 90 natjecatelja. Ovo je još jedan značajan uspjeh trenutno najboljeg trogirskog jedriličara u ovoj klasi koji se iz regate u regatu konstantno drži vrha.
Drugi pehar u klub donio je Josip Vuletić koji je u klasi Laser 4.7 osvojio drugo mjesto na ovom natjecanju. Iako ga je od ukupne pobjede dijelilo samo malo sreče, Josip je zadovoljan postignutim i nastavlja vrijedno sa treninzima sa svojim starijim bratom Jurom koji je po prvi put zajedrio na regati u klasi Laser Standard i osvojio još jedan pehar za osvojeno drugo mjesto. Jure Vuletić mi priča: „jedrilo se devet plovova i siguran sam da je bilo više treninga u ovoj klasi bolje bi jedrio ali i vjetar je bio slabiji od očekivanog. Ja volim jedriti po jačem vjetru pa se nadam da će u narednim regatama doći do izražaja i snaga koju sam stekao u konstantnim treninzima“.
Josip i Jure Vuletić treniraju sa tatom Irvinom koji ih predano prati i savjetuje, pomaže i podiže u kvalitetne atlete na koje je naš jedriličarski klub vrlo ponosan.
Četvrti pehar dobio je trener Jedriličarskog kluba Trogir Miroslav Rožić koji je na Velikoj nagradi Zagreba proglašen najboljim trenerom. I to s punim pravom. Nakon napornih godina rada Miroslav Rožić na regate dovodi najbrojniju flotu koja konstantno jedri i napreduje. I dok ovo čitate najmlađi jedriličari našeg kluba jedre u Splitu na regati Split 1700 koju organizira Jedriličarski klub Split.
 
No images
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner