Memorijal Jugole Grakalić-subota PDF Print E-mail
Written by Duje Krstulović   
Sunday, 21 June 2009 17:37
U četvrtak predvečer smo došli kod naših domaćina u Dobrotu pored Kotora 44 km udaljenu od Herceg Novog gdje se održava regata.JK Jugole Grakalić je domaćin regate Memorijala Jugole Grakalića na kojem nastupaju 35 optimista, 6 Laser 4.7, 4 Laser Radiala i 3 Laser Standard.
 Prvi start je bio u 11 sati u petak po oštrome od 2, 2.5 bofora. Vjetar je bio konstantan i odjedrilo se maksimalnih 4 plova. Svaki dan ujutro i nakon regate imamo doručak i večeru u restoranu Tri Lipe koji plaća klub domaćin. Drugi dan, u subotu je start takodjer bio u 11 sati i odjedrila su se 3 plova po jugu od 2 do 4 bofora.
 Rezultati u optimstu su: 1.Momir Nikolić- JK Lahor 2.Marin Mandić- JK Labud 3.Ivan Pusić- JK Jugole Grakalić ...8.Marin Ševo...12.Duje Krstulović 13.Duje Matić 14.Marin Radačić   u Laser 4.7 su sljedeći: 1.Bartul Plenković-JK Opatija 2.Dušan Bogdanović- JK Jugole Grakalić 3.Marina MandiĆ- JK Labud ... 6. Lovre Krstulović. Sto se tiče naših osobnih utisaka svi smo prezadovoljni gostoprimstvom i organizacijom regate. Domaćini su nas jako toplo primili i atmosfera je vrlo ugodna.
 
No images
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner