Ples J.K."Trogir" - Punim jedrima PDF Print E-mail
Written by Vedran Rožić-Administrator   
Wednesday, 25 March 2009 10:22

Jedriličarski klub Trogir ove subote organizira tradicionalni Jedriličarski ples u hotelu Sv. Križ u Arbaniji. Kao svih godina do sada, pjevat će Vinko Coce, kao glavni donator i pomagač ovog lijepog druženja domaćeg ozračja. Ovaj ples je od početka zamišljen kao način prikupljanja sredstava za nastupe mladih trogirskih jedriličara na velikim međunarodnim natjecanjima. Tako je i ove godine. Prodajom karata i lutrijom će se nastojati doći do dijela budžeta za nastup mladih trogiranina u klasi laser 4.7 na predstojećem Prvenstvu svijeta u Brazilu i možda Europskom prvenstvu u Švedskoj.

Članovi uprave, zajedno sa svim klincima koji jedre u laserima i optimistima i njihovim roditeljima već su pripremili sve potrebno za feštu. Pripremljen je  bogati švedski stol sa školjkama rižotom i divljač.

Lutrija ove godine ima i jednu novost. Nekoliko parova srenih dobitnika za nagradu će dobiti vožnje rasnim regatnim jedrilicama u našem zaljevu Šaldun krajem proljeća, ili početkom ljeta – kada dovoljno zatopli za ugodan boravak na moru. Dobitnici nagrada će jedriti u jedrilicama olimpijskih klasa Soling, Zvijezda, ili u modernom regatnom krstašu visokih performansi klase UFO.

Cijena ulaznice koja uključuje jelo je 80 kuna.

Plesu se tradicionalno pridružuju članovi kluba i njegovi prijatelji, ali isto tako i ljubitelji dobre zabave i opuštanja u našem, domaćem, ambijentu, i mlađi i oni malo stariji.

Dođite i vi.

 
No images
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner