Završena ljetna škola jedrenja 2015. PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 26 August 2015 17:35

 

 

Ovogodišnja ljetna škola jedrenja za djecu do 12 godina okupila je 50 dječaka i djevojčica. Pod budnim okom njihovih trenera Ivane Strize i Marina Radačića 6 tjedana škole i dvodnevno kampiranje prošlo je za tren i završilo uz povike najmlađih, ali i najzadovoljnijih: "Oćemo još"!

Za sve one kojima je bilo "malo" i koji su htjeli još, kao i svake godine organiziran je nastavak škole jedrenja do početka školske godine. Oni najuporniji i najotporniji pokazat će se s početkom hladnijeg vremena, kada im ni bura ni kiša neće biti prepreka da se priključe već iskusnim Optimistima i od njih nastave upijati znanje i vještine.  

Treneri su iznimno zadovoljni ovogodišnjom generacijom, od najmlađe petogodišnje djevojčice, do već višegodišnjih polaznika škole jedrenja. Svi oni zajedno zaslužni su za nezaboravno druženje i učenje.

Jedriličarski klub zahvaljuje se svima koji su sudjelovali u organizaciji, a posebno našim sponzorima: Dalmatia Charter, Hotel Restaurant Pašike, Grafički studio Mario, Filips Marina i Josip Pavković.

U nastavku pogledajte maleni dio naše ljetne škole! 

 

 

 

Jedrimo... 

 

Odmaramo....

 

 

 Ludiramo se....

 

 

    Ptičice nas promatraju...

 

 

 Šefujemo.... 

 

 

 Koliko nas ima...

 

 

 Trener Marin i selfie.... 

 

 

Trenerica Ivana....

  

 

 Najmlađa i najslađa Callista Vita....

 

 

Galerija slika (Facebook)

 
No images
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner